image

Unikt avtal med IKEA

Vi är mycket glada och stolta över att vår syateljé har ingått ett unikt avtal om syservice med IKEA i Malmö! Det är ett unikt steg eftersom IKEA normalt endast ingår centrala avtal och förhoppningen är att detta ska bidra till att öppna vägar även för andra arbetsintegrerande sociala företag att ingå liknande avtal.  Avtalet om syservice innebär att IKEAs kunder kan beställa olika modeller på uppsydda gardiner och dukar av IKEAs metervaror som Yalla Trappans syservice sedan syr upp. IKEA skickar metervaran med beställning från kunden till Yalla trappans syateljé som i sin tur skickar den färdiga beställningen till kunden. Nu hoppas vi att IKEAs kunder kommer att uppskatta detta och använda sig av våra tjänster!

Läs gärna artikeln i Sydsvenskan: http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/yalla-trappani-unikt-avtalmed-ikea/