image

SY-ATELJÉ

Denna verksamhet har till vår stora glädje tagit ett stort kliv framåt. Vi startade med dräkttillverkningen för barnavdelningen på Malmö Stadsbibliotek i samarbete med Malmö Folkhögskolas Modefabrik. Sedan har det bara rullat på.

Yalla Trappans syateljé sysselsätter sju erfarna och skickliga sömmerskor. I nya lokaler, ett stenkast från resten av verksamheten, på Nobelvägen 21, syr vi med modern utrustning och hög kompetens.

Syateljén utför små och stora sömnadsuppdrag åt privatpersoner, designers och företag. Vi har serietillverkat bland annat arbetskläder, väskor och annat i serier upp till 2-300 exemplar, och även utvecklat prototyper till sjukhuskläder, fodral och annat. I framställningen av våra egendesignade produkter eftersträvar att i så hög grad som möjligt använda miljövänliga material.

Som enda socialt företag i Europa har vi inlett ett samarbete med IKEA som bl.a. innebär att vi har en egen ateljé med syservice inne på IKEA Svågertorps varuhus i Malmö. Som kund kan du köpa tyg på IKEA:s textilavdelning och sedan direkt beställa sömnad utifrån dina egna önskemål i Yalla Trappans ateljé.

Vi har tagit fram vackra och högkvalitativa produkter av egen design i form av bl.a. Ipadfodral, väskor, kuddar, ekologiska sängkläder för barn m.m. som finns till försäljning i vår butik på von Rosens väg 1 samt hos utvalda återförsäljare.

Urval av uppdragsgivare och samarbetspartners: IKEA, Gotain AB, Elobina, Rooktown, Green Furniture, Apokalyps Labotek, Malmö Stadsbibliotekt, Drömmarnas Hus, Funwheels, Region Skåne m.fl.

För mer information kontor@yallatrappan.se eller ring oss: tel.040-21 86 30
loading...

mer om sy-ateljén

Ateljén är öppen vardag 8.00 – 16.00.
För beställning av sömnad och/eller prisuppgifter är du välkomna till Nobelvägen 21 i Malmö, eller ring 0720-80 89 61.

Vi erbjuder även ändringsarbeten på inlämnade plagg, exempelvis:

Uppläggning av byxor, kjol och klänning 
Byte av foder
Sy i eller byta ut dragkedja


LÄS MER HÄR  

Kom in, så berättar och visar vi mer.